Tervetuloa

Tämän sivuston tarkoituksena on esitellä orastavaa työlinjaisten bordercollieiden kasvatustyötä, tavoitteena täyspäinen ja terve harrastus-, kisa- ja työkoira. Pentueita ei tule usein, mutta hartain toiveeni on tulla kasvattajaksi, joka pystyy kasvattamaan parisen pentuetta vuodessa ilman, että laatu kärsii millään tapaa.

Olen ärsyttävän avoin ja rehellinen, ja koirat ovat intohimoni. Sanonta "koirat eivät ole koko elämäni, vaan ne tekevät elämästäni kokonaisen" ei sovellu minuun, vaan koirat nimenomaan ovat koko elämäni.

Minusta ei aina tiedä missä päin Suomea olen menossa, mutta tällä hetkellä pidän sijaa Etelä-Pohjanmaalla, Seinäjoella.

Welcome

This website has created to present performance/working line Border Collie breeding, with the aim of a mentally and physically sound hobby, trial and working dog. We don't have litters often, but my deepest wish is to become a breeder, which is able to breed a couple of litters a year without the quality suffering in any way.

I'm annoyingly open and honest person, and dogs are my passion. The phrase "Dogs aren't our whole life, but they make our life a whole" is not suitable for me, as dogs specifically are my whole life.

I like to move often and you never know where I'm, at the moment I'm in South Ostrobothnia, Seinäjoki.


 

 

 Aino Vakkilainen       Aino Vakkilainen       Aino Vakkilainen